Pen Stewarts laatste nieuwtjes

Kom hier meer te weten over kunstenaar/schrijfster Pen Stewart: lees verder en reageer!


Distortia

4 juli 2017

Na maanden van werken achter de schermen, overleg plegen, onderzoek doen en nog heel wat meer, mag ik jullie eindelijk deelgenoot maken van dit fantastische project!

Bundel met "De distortiaanse linie" Vandaag heffen ikzelf, Nederlands kunstenaar Marten Blom en het team rond uitgeverij Ambilicious een klein tipje van de sluier op rond een project waar we al ruim zes maanden actief aan werken.

Het is dan ook geweldig leuk om dit eindelijk met jullie te kunnen delen. Wie mijn eerste verhalenbundel “Nanokanaries en Olifantenhersenen” heeft gelezen, kent de novelle “De Distortiaanse linie”.

Het is een dystopisch verhaal over een Amsterdam van ver in de toekomst, een verhaal over hoe overheden religie aanwenden als manipulatiemiddel voor machtsbehoud. (En nee, ik schreef dit niet naar aanleiding van alle heisa van de afgelopen jaren, want dit verhaal ontstond in eerste versie al in 2011!) De novelle won enige jaren terug een vijfde plaats op de Young-Adults.nl Dystopia-schrijfwedstrijd.

Marten BlomAmbilicious Maar nu slaat deze novelle een nieuwe, avontuurlijke weg in: Marten Blom en ik maken onder leiding van uitgeverij Ambilicious een graphic novel-bewerking van deze novelle! Het is helemaal te gek om de beelden uit de novelle stuk voor stuk tot leven te zien komen onder Martens bekwame handen. Wie meer wil lezen over wat we zo nogal meer te vertellen hebben over deze beeldroman, hoe we samenkwamen en waarom, kan het interview lezen dat wij gaven aan het team van de “Hebban Scifi & Fantasy Club van 10” ter gelegenheid van hun “Week van het Beeldverhaal” op Hebban.nl, de grootste lezerscommunity van Nederland en Vlaanderen!

Week van het Beeldverhaal

Voor wie meer wil weten over de evolutie van ons project, volg me vooral op facebook

Distortia


comments powered by Disqus