Pen Stewarts laatste nieuwtjes

Kom hier meer te weten over kunstenaar/schrijfster Pen Stewart: lees verder en reageer!


Druk bezig

10 april 2010

Het is druk dezer dagen. De afgelopen maanden heb ik heel wat tijd gestoken in het tweede deel van de Solstitium Cyclus, momenteel onder de werktitel Brumalis.

Ik ben dan ook heel blij dat de eerste versie bijna volledig af is.

Dat is een beetje uitgebreider geworden dan verwacht, want boeken 2 en 3 waren in aanvang één boek. Maar er bleek zoveel te ontdekken en te vertellen in het eerste deel van het manuscript, dat ik me gaandeweg realiseerde dat ik twee boeken aan het schrijven was. En dus heb ik nu boek twee bijna op papier staan en ook een deel van het derde boek. Natuurlijk hoop ik nog steeds om een uitgever te vinden, want het begint te kriebelen om publiekelijk over de inhoud van deze manuscripten te kunnen spreken.

Ik heb ondertussen ook deelgenomen aan een wedstrijd om de Gentse boekentoren in te pakken met een gedicht. We zien wel wat er van komt. 

boekentoren

Groeten en een fijne paasvakantie